Καλοκαιράκι χωρίς ψαράκι δεν γίνεται. Ειδικά όταν συνοδεύεται από παγωμένο ούζο ή τσίπουρο αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για μια απολαυστική έξοδο. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς στην Αττική θα βρείτε value for money γευστικές επιλογές, όπως και αυτές που ακολουθούν παρακάτω. Η Λέσβος Ένα από τα πιο παλιά γευστικά στέκια στα Εξάρχεια, που έχει συνδυάσει το όνομά του με το παρελθόν της περιοχής. Η Λέσβος, επί της Εμμανουήλ Μπενάκη (νο38) είναι ένα μεζεδοπωλείο που λειτουργεί για περισσότερο από 50 χρόνια. Νόστιμοι ουζομεζέδες που μεταφέρουν στο όμορφο νησί του Αιγαίου και μια ατμόσφαιρα θαλπωρής παλιακιά, που, ωστόσο, αξίζει να βιώσει ακόμη και ο πιο μοντέρνος γευσιγνώστης. Κεφτεδάκια και κολοκυθοκεφτέδες, γαύρος παστός από τον ιδιοκτήτη, φάβα με κρεμμύδι, χταπόδια στα κάρβουνα και σουπιές, φρέσκο καλαμάρι και λαδοτύρι Μυτιλήνης στα πιάτα που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε. Κι αν δεν προλάβετε θα το κάνετε την επόμενη φορά, καθώς αν βρεθείτε έστω και μία φορά εδώ σίγουρα θα επιλέγετε τη Λέσβο ξανά και ξανά για τους σπιτικούς […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.